EN
EN

До сім’ї підприємств «Ковальської» приєднався новий виробничий вузол в Ірпені

До складу ПБГ «Ковальська» приєдналося ще одне підприємство. Завод, який територіально знаходиться у Ірпені, оснащений двома бетонозмішувальними вузлами товарних бетонів і розчинів. 

«Крейсерська швидкість, на яку ми орієнтуємося на заводі в Ірпені, складає приблизно 80 м.куб./год», – розповідає директор підприємства Олександр Василівецький. 

Розширення присутності на регіональних ринках та, зокрема, збільшення виробничих потужностей у Київській області – є важливою складовою розвитку ПБГ «Ковальська».

«Приєднання потужного регіонального заводу з виробництва бетону та бетонних сумішей – є важливим кроком для нас. Традиційно, міста Ірпінь та Буча займають лідируючі позиції в розвитку житлового фонду у Київській області. В цих містах розвиваються сильні та надійні будівельні компанії, що не готові обмежувати власні амбіції домашнім регіоном, тому вже виходять на ринок Києва. З такими партнерами ми прагнемо зміцнювати співпрацю в довгостроковій перспективі, а з появою нового підприємства у Ірпені ми скоротимо для наших клієнтів логістичне плече, значно підвищимо швидкість реакції на запит, а значить допоможемо їм бути ще ефективнішими», – додає Віталій Пукіш, комерційний директор ПБГ «Ковальська».