«БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ»: ЯКІСТЬ, ЩО НЕ ПОТРЕБУЄ ЗМІН

Перемога — це коли кожен зробив усе можливе на власному фронті. І «Ковальська» сумлінно тримає свій. Наша зброя — незмінно висока якість продукції, яка вже давно стала брендом. Ми запроваджували стандарти для себе, а виявилось, що і для всієї будівельної галузі України. Тому це справа принципу — і зараз, і надалі гарантувати гідну якість товарного бетону, збірних конструкцій та залізобетонних виробів.

Два десятиліття лідерства на вітчизняному ринку були б неможливими без жорсткого контролю на кожному з етапів виробництва згідно з вимогами міжнародної системи менеджменту якості ISO 9001:2015. Втім, наш головний аргумент не слова, а понад 60 % столичної забудови із використанням продукції «Ковальської».

Навіть повномасштабна війна не змусила нас збавити оберти, тому наразі:

«Ковальська» — це 4,6 млн м3 товарного бетону й розчинів, 320 тис. м3 залізобетонних виробів, а також 200 тис. м3 збірних конструкцій на рік. Та ми вже працюємо над збільшенням виробничих потужностей, адже відбудова України ставить перед нами нові виклики й наша команда приймає їх.

Ми з власного досвіду знаємо, що якість — головна запорука успіху. Але спільна мета вимагає від нас, українців, ще й небаченої раніше єдності. Лише так ми відбудуємо країну своєї мрії!