logo - Image 1 - «БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА» phone - Image 34 - «БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА»

«БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА»

microsoftteams-image-3 - Image 36 - «БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА»

Група «Ковальська» підтвердила відповідність своєї продукції екологічному стандарту ДСТУ ISO 14024. Отриманий сертифікат охоплює 10 найменувань продукції: 

 

 

Стандарт ДСТУ ISO 14024 встановлює критерії визначення переваг виробів щодо їх потенційних впливів на стан довкілля та здоров’я людини протягом життєвого циклу. Екологічні критерії конструкцій, матеріалів і виробів для будівництва, як-от енергоефективність, хімічна безпека, надійність, економічність, є одними з основних. Таким чином сертифікована продукція відповідає вимогам щодо використання в енергоефективному зеленому будівництві (green building), яке не робить шкідливого впливу на навколишнє природне середовище.  

Використання сертифікованої продукції, що відповідає вимогам для енергоефективного зеленого будівництва, є конкурентною перевагою для будь-якої продукції будівництва.  

Оцінювання здійснювалось на відповідність вимогам Стандарт Організації України, який враховує вимоги Регламенту ЄС щодо поширення будматеріалів на європейському ринку.

Короткий вміст
«БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА»
Назва статті
«БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА»
Опис
Група «Ковальська» підтвердила відповідність своєї продукції екологічному стандарту ДСТУ ISO 14024.
Автор