«БЕТОН ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» ПРИДАТНИЙ ДЛЯ «ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА»

Група «Ковальська» підтвердила відповідність своєї продукції екологічному стандарту ДСТУ ISO 14024. Отриманий сертифікат охоплює 10 найменувань продукції: 

 

 

Стандарт ДСТУ ISO 14024 встановлює критерії визначення переваг виробів щодо їх потенційних впливів на стан довкілля та здоров’я людини протягом життєвого циклу. Екологічні критерії конструкцій, матеріалів і виробів для будівництва, як-от енергоефективність, хімічна безпека, надійність, економічність, є одними з основних. Таким чином сертифікована продукція відповідає вимогам щодо використання в енергоефективному зеленому будівництві (green building), яке не робить шкідливого впливу на навколишнє природне середовище.  

Використання сертифікованої продукції, що відповідає вимогам для енергоефективного зеленого будівництва, є конкурентною перевагою для будь-якої продукції будівництва.  

Оцінювання здійснювалось на відповідність вимогам Стандарт Організації України, який враховує вимоги Регламенту ЄС щодо поширення будматеріалів на європейському ринку.