EN
EN

ЕКОНОМИМО З «КОВАЛЬСЬКОЮ»: ЗНИЖКА 20% НА БЕТОН ТА 0 ГРН ЗА ДОСТАВКУ

Подвійна економія за відмінну якість – це дійсно приємний сюрприз. І кому, як не «Ковальській», так приємно дивувати у розпал будівельного сезону. Лідер на ринку будівельних матеріалів приготували одразу дві пропозиції: знижку 20% і безкоштовну доставку на бетонну продукцію власного виробництва.

Суперакція від «Ковальської» – це реальна можливість зробити своє будівництво вигідним. А висока якість, вчасна доставка та прозорі умови – лишаються незмінними атрибутами співпраці з виробником.

Акція стартує з 4 липня 2019 року і поширюється на весь асортимент товарних бетонів та будівельних розчинів виробництва ТОВ «Автобудкомплекс-К» у місті Вишневе.

Знижку 20% та безкоштовну доставку можна отримати, замовивши продукцію у відділі обслуговування клієнтів за адресою: м. Вишневе, вул. Київська, 54.

Безкоштовна доставка здійснюється в радіусі 10 км від заводу у м. Вишневе. Якщо об’єкт будівництва Замовника, на який відвантажується акційна продукція, знаходиться поза зоною 10 кілометрів від БЗВ м. Вишневе, Замовник отримує знижку 20% на транспортні послуги від прайсу по доставці автобетонозмішувачем акційної продукції до об’єкту будівництва.

Пропозиція діє виключно для приватних осіб.

Мінімальний об’єм замовлення – 7 куб. м.

Для зручності, замовити та здійснити оплату за акційну продукцію можна у будь-якому відділі обслуговування клієнтів Групи «Ковальська», але за умови, що продукція буде відвантажена в радіусі 10 км від заводу у м. Вишневе.

Термін дії акції – з 04.07.2019 до 31.08.2019 з кінцевим строком відвантаження до 30.09.2019 включно.

Деталі за тел.: (050) 440-32-91

Ваші акційні кубометри вже чекають на безкоштовну доставку.