UA
UA

СЕРВІСИ «БЕТОНУ ВІД КОВАЛЬСЬКОЇ» — ФУНДАМЕНТ ВАШОГО СПОКОЮ

Уявіть, що бетонні суміші, залізобетонні вироби та фігурні елементи мощення можна замовити швидко й легко телефоном, проконтролювати в чат боті, а потім дізнатися точний час доставлення і навіть відстежити маршрут міксерів, що везуть вам бетон. Уявили? Для тих же, хто обирає «Бетон від Ковальської», це не фантазія, а реальність.

 

Просто зателефонуйте за номером 0 800 70 75, оберіть у меню необхідний розділ — і зробіть замовлення. Або спочатку отримайте докладні відповіді на будь-які питання у кваліфікованого менеджера. Усі дзвінки з мобільних та стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні.

 

Робите багато замовлень і хочете легко відстежувати їхній статус та не заплутатися з підтвердженням доставок? Тоді доєднуйтесь до чат-боту @kovalskaB2B_bot у Telegram. Відтепер уся необхідна інформація щодо замовлень бетонних сумішей, залізобетонних виробів та фігурних елементів мощення завжди під рукою — у месенджері. А якщо виникне така потреба, із чат-боту зручно зателефонувати консультанту.

 

Ми знаємо, як сильно продуктивність на будівельному майданчику залежить від ефективного планування всіх робочих процесів. Тому точно розраховуємо час доставки й обладнали всі міксери GPS-трекерами. Тільки-но ми завантажимо перший, ви отримаєте повідомлення з посиланням на мапу, де зможете в реальному часі відстежувати переміщення всіх міксерів, що прямують до вас.

 

Якість нашої продукції гарантована дотриманням вимог міжнародної системи менеджменту якості ISO 9001:2015. І підтверджена тим, що понад 60% столичної забудови зведено з використанням «Бетону від Ковальської». Але це не привід зупинятися. Ми постійно покращуємо сервіс та запроваджуємо сучасні технології, щоби процес замовлення будівельних матеріалів став ще більш зручним, спокійним та очікуваним. Навіть в умовах війни. Будуємо майбутнє України.